Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

UTOPENÝ KRÁLÍK

0.0
UTOPENÝ KRÁLÍK

Potřebné ingredience

Králík,čtyři stroužky česneku,marináda-kečup dle chuti,osminku rozpuštěného másla, jednu lžičku octa, jednu lžičku sójové omáčky, jednu lžičku worcesterové omáčky, , chilli, mletý pepř, trochu vody a sůl

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne. Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.


Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.

100g této dobroty má asi 700 Kj

Připraveno den předem

Dáme na plech a pečeme

Tak to vypadá upečený králík,kterého už půlka chybí

Je to moc moc dobré

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 17. 10. 2013, 13:11
|:o)
Anturka 17. 10. 2013, 11:10
ukládám si recept (H)
renataab 10. 1. 2010, 13:21
Přidávám ještě dvě lžičky rybízové marmelády. (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie