Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 24 návštěvníků)

Křehoučký pečený králík

0.0
Křehoučký pečený králík

Potřebné ingredience

králík,olej,1větší cbule,3stroužky česneku,6 lžíc kečupu,3 lžíce hořčice ,1čerstvá paprika,tymián nebo (bylinkové koření)

Postup přípravy

Králíka naporcujeme,osolíme,opepříme.Na oleji z obou stran osmahneme, aby se hezky zatáhl.Vyjmeme a do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Zlehka osmažíme a přidáme česnek, kečup, hořčici, bylinky.Tento základ dáme do pekáčku a hezky naskládáme králíka a nakrajenou papriku.Zalejeme mírně vývarem nebo vodou a pečeme cca1,5-2hod.Při pečení otáčíme a dle potřeby podléváme.Podáváme třeba s bramb.kaší nebo rýži.Je to opravdu moooc chutnééé.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fainmama 20. 10. 2010, 12:06
Dášo, dneska jsem dělala k obědu a moc nám chutnalo. Jen se zeptám jaké bylinkové koření tam dáváte? (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie