Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

TRESKA + BRAMBORY V ALOBALU S CUKETOU A ŽAMPIÓNY

0.0
TRESKA + BRAMBORY V ALOBALU S CUKETOU A ŽAMPIÓNY

Potřebné ingredience

Filé treska - já měla od Nowaco - 1 filet cca 120 g v syrovém stavu, citrón, sůl, alobal, brambory, cuketa, žampióny, česnek, červená paprika jako zeleninová příloha

Postup přípravy

Zmrazené filé dáme do pekáčku nebo zapékací misky, vymačkáme citrónovou šťávu a posolíme - takto dáme do trouby - já pekla na 225 stupňů asi 35 minut - treska zůstala šťavnatá, při pečení dle potřeby podlévat vodou, nepřidáváme žádný tuk!!!

Brambory v alobalu - brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, cuketu také na kolečka, žampióny na kousky, česnek na plátky. Vše dáme na alobal, osolíme a můžeme dokořenit oblíbeným kořením - já přidala bylinkovou směs a alobal pořádně zabalíme.

Filé i brambory pečeme v troubě současně, když jsou brambory měkké alobal otevřeme a necháme udělat pod grilem barvičku.

Jako zeleninu jsem přidala čerstvou červenou papriku, je to opravdu ňamka a bez jakéhokoliv přidaného tuku!!! Treska na fotce vypadá hodně "vypečeně", ale nebyla, to jen fotka je nějak zbarvená :-)

Energeticky na jednu porci 1 033 kJ (to celé jak je na talíři): Filé treska 120g 372kJ / Brambory zimní 130g 430kJ / Žampiony 40g 60kJ / Cuketa 50g 39kJ / Česnek 5g 23kJ / Paprika červená 90g 109kJ

Takto vypadaly brambory po otevření alobalu

Takto vypadaly brambory po cca 3 minutách pod grilem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie