(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Křehoučký pečený králík

Potřebné ingredience
králík,olej,1větší cbule,3stroužky česneku,6 lžíc kečupu,3 lžíce hořčice ,1čerstvá paprika,tymián nebo (bylinkové koření)
Postup přípravy
Králíka naporcujeme,osolíme,opepříme.Na oleji z obou stran osmahneme, aby se hezky zatáhl.Vyjmeme a do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Zlehka osmažíme a přidáme česnek, kečup, hořčici, bylinky.Tento základ dáme do pekáčku a hezky naskládáme králíka a nakrajenou papriku.Zalejeme mírně vývarem nebo vodou a pečeme cca1,5-2hod.Při pečení otáčíme a dle potřeby podléváme.Podáváme třeba s bramb.kaší nebo rýži.Je to opravdu moooc chutnééé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

fainmama
(upraveno)
20. 10. 2010, 12:06
Dášo, dneska jsem dělala k obědu a moc nám chutnalo. Jen se zeptám jaké bylinkové koření tam dáváte?

nahlásit