(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Soukenické řízečky
Potřebné ingredience
500g pěkného bůčku 1 vejce 150g tvrdého sýru 1dl mléka strouhanka sůl pepř
Postup přípravy
Maso zbavíme kůže a nameleme na masovém strojku kdo nemá
tak maso může dát do robota já používám robota.
Maso se musí důkladně namlet na velice jemno jen tak je to chutnější.
Do hotového masa se pak jen přidá celé vejce,deci mléka,sýr nastrouhaný na jemno
a dochutíme solí a pepřem.
Maso necháme chvilku odležet dobré je i do druhého dne,ale nemusíte.
Pak jen ze směsi vytvarujeme řízečky,které obalujeme ve strouhance a smažíme
na oleji.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
tak maso může dát do robota já používám robota.
Maso se musí důkladně namlet na velice jemno jen tak je to chutnější.
Do hotového masa se pak jen přidá celé vejce,deci mléka,sýr nastrouhaný na jemno
a dochutíme solí a pepřem.
Maso necháme chvilku odležet dobré je i do druhého dne,ale nemusíte.
Pak jen ze směsi vytvarujeme řízečky,které obalujeme ve strouhance a smažíme
na oleji.
Zdroj:http://dobroty-recepty.webnode.cz/
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé