KONÍK č.II
Potřebné ingredience
mramor korpus,milena krém + jahodový krém,mléčný marcipán,marmeláda,banány a jahody na proložení
Postup přípravy
na plechu upečený korpus
ze čtvrtky vystřižená šablona a podle ní jsem ořízla korpus
vyříznuto a jde se prokládat...první vrstva s marmeládou a ovocem
takhel jsem spotřebovala okrojky,dala jsem je doprostřed korpusu
a krém-na střídačku milena a jahodový krém
omazaný,ztuhlý a připravený k potažení
punčovinou jsem upravila oko,nozdru a líci a celý dort potáhla
zybtek postupu jsem zapomněla fotit,ale mám ho u minulého koníka...takže tady už je hotovo
ucho jsem přidělala párátkem
a ještě jeden pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé