(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Kefírové lívanečky
Potřebné ingredience
1/2 l kefírového mléka, 2 lžíce mléka, 1 lžíce moučkového cukru, 2 vejce, sůl, cca 300g hladké mouky, 2/3 balíčku kypřícího prášku, tuk na smažení, džem
Postup přípravy
Kefír, mléko, cukr, vejce a špetku soli rozšleháme, přidáme mouku prosátou s práškem a promícháme na lívancové těsto. Usmažíme lívanečky, potřeme džemem a dále zdobíme dle chuti.
DOBROU CHUŤ!!!
PS: Já většinou dělám těsto trochu řidší a servíruji jako palačinky...
DOBROU CHUŤ!!!
PS: Já většinou dělám těsto trochu řidší a servíruji jako palačinky...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
7. 5. 2013, 13:28
zkusím
Kocca
(upraveno)
17. 9. 2010, 9:45
Dělám už podruhé a jsou výborné. Doporučuji vyzkoušet. Jsou krásné nadýchané.