Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

Bramborák z dýně Hokkaido

0.0
Bramborák z dýně Hokkaido

Potřebné ingredience

dýně , 2 vejce, hl. mouka špaldová, sůl, majoránka, česnek,

Postup přípravy

Z dýně vyndáme jadérka. Pak dýni i se šlupkou nastrouháme a přidáme všechny ingredience. Opékáme z obou stran dozlatova. Dýni neloupeme!!! Tato dýně chutná jako brambory.

Vše smícháme dohronmady

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

karma75 22. 10. 2016, 19:59
Musí to být moc dobré (F), dýně se letos na podzim objevila v mojí kuchyni a už tam zůstane. Jen mi poraďte, jak nastrouháte i se slupkou? Mně dělá problém jí jen naporcovat, než jí upeču. A nerada bych přišla o robota, ta kůra je velmi tvrdá *-)
kopretina123 25. 10. 2016, 21:53
@karma75 Strouhala jsem na struhadle s většími oky a bez problému.Šlo to dobře. A slupka tepelným zpracováním změkne.
SarinkaSt 22. 10. 2016, 17:03
Vypadá dobře :-)
Simetka 22. 10. 2016, 16:34
Musí se použít zrovna špaldová mouka? U nás je docela problém sehnat, mohla by se klasická a popř. jaká? Mám hrozně moc dýně a ráda bych zkusila něco nového.
kopretina123 25. 10. 2016, 21:50
@Simetka Použila jsem úplně obyčejnou hladkou mouku a ničemu to nevadilo. ,-)
Nadys 11. 10. 2016, 18:31
|:o) (Y)
mischula 9. 4. 2010, 13:48
vyzkoušela jsem, luxusní záležitost!! chutnají mi snad ještě víc než z brambor, neb jsou křehčí, jemnější.. děkuji tip!!! (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie