Pat a Mat a ozubená kola
Potřebné ingredience
ořechový korpus, marmeláda, pařížský krém, WI
Postup přípravy
výroba Mata - hlava
uši a nos
kalhoty
tělo
tělo posadíme na nohy
boty
tělo zpevníme párátkem
dáme na něj hlavu
čepice a ruce
necháme vytvrdnout
výroba Pata - hlava
tělo
nohy
čepice, ruce, boty
a necháme vytvrdnout s Matem
upečené dva korpusy - jeden menší a druhý větší
vystřižené šablony z papíru
vykrájená ozubená kola
naplněné a ve středu jsem vykrojila díru
dotvarovala punčovinou
potahování
odkrajování přebytečného potahu
přenášení menšího kola k většímu na podložku
detail Pata a Mata
pohled z boku
druhý bok
jiný pohled
a ještě jeden
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé