Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Ražničí - vtěřinové

0.0
Ražničí - vtěřinové

Potřebné ingredience

vepř. maso -plecko asi 600gr , 3 velké cibule , 5 větších zelených paprik , klobásky asi 3 , sůl , pepř , koření gyros

Postup přípravy

vepř. maso nakrájíme na kostky , osolíme , okořeníme , dáme do pekáčku , podlijeme asi půl deci vody a pečeme přikryté asi 40 minut , po této době odklopíme a posypeme cibuli krájenou na půl kolečka , klobáskou na kolečka , paprikou na větší kusy , a posypeme kořením , pečeme až je maso měkké , poté odkryjeme promícháme a necháme ještě propéct zhora asi 15minut a vypéct šťávu . Je to rychlejší než klasické napichované ražničí a velmi šťavnaté , protože ta spousta zeleniny pustí spoustu šťávy . Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie