Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Česneková pomazánka

0.0
Česneková pomazánka

Potřebné ingredience

mazací sýr jaký máte rádi (celé balení)
trochu rostlinného tuku
česnek ( u nás se dává skoro celá hlavička)
banán

Postup přípravy

Vše utřeme dohromady, namažeme na kolečka rohlíku a navrch poklademe plátky banánu. Každý se diví že banán, ale je to opravdu super. Rychlé a úžasně chutné.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hodnateta 24. 8. 2007, 8:25
Ahojky,my dáváme na takovouhle pomazánku cokoli-vlašské ořechy,hroznové víno,mandarinku(kompot) A se vším je to skvělá mňamka (Y)
Mašk.Martí 23. 8. 2007, 14:41
:-)Hi, hi,máte pravdu,taky jsem si řekla: "Česneková pomazánka a banán? Jde to vůbec k sobě?" Asi víte o čem mluvíte :-) Určitě vyzkouším hned zítra,čekám návštěvu,tak hnedka testnu ty jejich vyjevené výrazy nad banánem..
hamouzka 24. 8. 2007, 7:14
@Mašk.Martí Určitě mi Martino musíte napsat jak jste pochodila. Doufám, že úspěch bude zaručen. Držím palce
Mašk.Martí 24. 8. 2007, 16:13
@hamouzka No Hani,děkuji za tip-byl to fofr,jakou rychlostí se po chuťovkách zaprášilo! (Y) Opravdu výtečné!!! Nejdříve všichni pošilhávali,pak se stalo co se dalo očekávat. Talíře zeli prázdnotou.. :-)
hamouzka 25. 8. 2007, 14:43
@Mašk.Martí No tak to jsem strašně moc rád. A já jí v pátek dělala také a ještě jsem to vylepšila tatarskou omáčkou, ale stačí lehce, ona je potom taková, no prostě byla ještě lepší. U nás se praktikuje každou oslavu pouze již s banánem. Já vím že se na to dá dát skoro vše, ale s tím banánem nám to chutná nejvíce. Tak doufám, že zakotví i u Vás. Hezký víkend Martinko, já vyrážím s dětmi a švagrovou na hrad Okoř, je tam nějakej ten fesťák, tak uvidíme. Hanka

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie