Hnědáček po třetí
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, čokoládový krém, potaženo mandlovým marcipánem, barveno gelovými barvami Wilton
Postup přípravy
Tentokrát jsem potahovala vše v kuse, nohy a záď koníka z punčoviny. Marcipán je mandlový, jen z K2 je lysinka a ponožka na zadní noze (bílá barva). Váha 1,20 kg, výška cca 21 cm, délka cca 28 cm.
pohled zpředu
..ze zadu..
...a letecky..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evka
(upraveno)
19. 8. 2010, 11:02
Náádherný koníček
pesadik
(upraveno)
8. 3. 2010, 11:47
tak ten je super už vím co Nikolce udělám děkuji
jazavka
(upraveno)
7. 3. 2010, 18:43
darinka30
(upraveno)
7. 3. 2010, 17:39
krasne..
Snezenkakyticka
(upraveno)
7. 3. 2010, 16:35
..díky. Od příště se ale vrátím k postupu potahování hlavy zvlášť, zdá se mi to daleko jednodušší než potahovat zrovna koníka v kuse...
Ilonáček
(upraveno)
7. 3. 2010, 15:04
cherba
(upraveno)
7. 3. 2010, 13:03
Po třetí a opět krásný, moooc pěkný
HHaannuullee
(upraveno)
7. 3. 2010, 12:16
to hříbátko je krásné
Katuš B.
(upraveno)
7. 3. 2010, 11:18
Krásné hříbátko
žabada
(upraveno)
7. 3. 2010, 9:47
Je krásný
maci07
(upraveno)
7. 3. 2010, 9:37
krásné
liba1963
(upraveno)
7. 3. 2010, 9:20
Krásný koníček