(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
DOBRÝ PIVNÍ CHLEBA
Potřebné ingredience
VODA:50 ML,PIVO:250 ML,SŮL:1 LŽÍCE,PŠENIČNÁ MOUKA HLADKÁ:500G,ČERSTVÉ DROŽDÍ NOLI:21 G,+LŽÍCE KMÍNU,SEZAM.SEMÍNKA,LNĚNÉ SEMÍNKO,SLUNEČ.SEMÍNKO
Postup přípravy
INGREDIENCE VLOŽTE DO PEKÁRNY NÁSLEDOVNĚ:
PIVO,DROŽDÍ,VODA.
POTÉ PŘEDEJTE MOUKU,SŮL+SEMÍNKA,
ZVOLTE PROGRAM 1
RECEPT MI DONESLA KAMARÁDKA A JE MOC VÝBORNÝ
PIVO,DROŽDÍ,VODA.
POTÉ PŘEDEJTE MOUKU,SŮL+SEMÍNKA,
ZVOLTE PROGRAM 1
RECEPT MI DONESLA KAMARÁDKA A JE MOC VÝBORNÝ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
B.Tumka
(upraveno)
7. 2. 2012, 16:34
Chlebík jsem včera pekla a je super děkuji za bezva recept
Mirísek
(upraveno)
2. 11. 2010, 13:07
Chleba jsem dělala a byl opravdu výbornej. Manžel chválil, že je to to nejlepší, co se mi zadařilo . A to je co říct, páč našemu tatínkovi se hned tak něčím nezavděčím
BLAHULINKA
(upraveno)
27. 4. 2010, 14:28
DOBRÝ DEN LADO,JE TAM 50MLVODY A 250ML PIVA,NEZAPOMNĚLA JSTE TAM DÁT NĚCO?VODU NEBO PIVO?MĚ SE POVEDL A BYL OPRAVDU CHUTNÝ.MIRKA
lase
(upraveno)
2. 5. 2010, 10:20
@BLAHULINKA
Ne fakt nic, nevím, čím to bylo... Teď už je to jedno, jen je mi líto vždycky těch použitých surovin, že to tak dopadne
lase
(upraveno)
25. 4. 2010, 19:40
Mirko, jsou dobře ty poměry? Já jsem ho dneska teda vyzkoušela, dala tak, jak je psané, už při "hňoucání" se mi pekárna celá třepala, jak to šlo ztuha a výsledkem tedy je tvrdá hrouda. Peču v pekárně každý týden, ale tohle se mi stalo poprvé. Kdysi tu byl skoro ten samý recept, jen bylo více vody a ten byl v pohodě, chtěla jsem vyzkoušet ten Váš, ale tvrdě jsem tedy narazila
Helunda
(upraveno)
13. 3. 2010, 22:44
..tenhle chlebík jsem dneska vyzkoušela...a je suprovní...zatím nejlepší co jsem pekla/ pekárnu mám od Vánoc/...ale pekla jsem ho normálně v elektr. troubě... a byl křupavý...prostě super...
Ilonáček
(upraveno)
8. 3. 2010, 20:41
brundice
(upraveno)
8. 3. 2010, 11:11
určitě zkusím,díky za recept
KAPLICKO
(upraveno)
8. 3. 2010, 11:03
vyzkuším