Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

TOPENÝ ŠTRŮDL

0.0
TOPENÝ ŠTRŮDL

Potřebné ingredience

25 dkg Hery, 35 dkg hladké mouky, 2 dcl mléka.

Postup přípravy

Zpracujeme těsto a na 2 hodiny ponoříme do vody. Na pomoučeném vále rozválíme asi na 6 nohavic a plníme strouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MB1710 3. 1. 2010, 20:29
nějak se mi to nepovedlo ,těsto bylo lepivé ..nevím proč dělala jsem to podle vás .musela jsem udělat jiný (F)
SILVIK1 4. 2. 2010, 7:39
@MB1710 zkuste přidat víc mouky
MB1710 2. 1. 2010, 11:59
dnes vyzkouším (clamp)
Katy9 21. 11. 2007, 17:25
prosím těsto se dává do vody teplé či studené.??díky Katka (F)
SILVIK1 22. 11. 2007, 10:49
@Katy9 vlažné :-$
Zrušený účet 21. 11. 2007, 13:21
Musí se těsto dát nejdříve do mikroteňáku, než se ponoří do vody, nebo se tam "vrzne" jen tak? *-)
SILVIK1 22. 11. 2007, 10:49
@ jen tak :-)
Zrušený účet 22. 11. 2007, 10:59
@SILVIK1 Musím vyzkoušet, čeká nás další oslava v rodině, tak ať je co na stole. Zkoušela jsem už několik druhů štrůdlů, ale "utopený" ve vodě ne. Díky :-)
koblizecek 31. 8. 2007, 19:28
proc se musi macet do vody?
SILVIK1 21. 11. 2007, 13:06
@koblizecek aby bylo těsto křehké (plavec)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie