Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

NALOŽENÝ KRÁLÍK NA ZELENINĚ PŘIPRAVENÝ NA PEČENÍ +++

0.0
NALOŽENÝ  KRÁLÍK NA ZELENINĚ  PŘIPRAVENÝ NA PEČENÍ +++

Potřebné ingredience

1 KRÁLÍK, SŮL, MLETÝ KMÍN, ČESNEK 3 STROUŽKY, VEPŘOVÁ PEČENĚ, 1X CIBULE, NOVÉ KOŘENÍ CELÉ 8 KULIČEK, PEPŘ ČERNÝ CELÝ 8 KULIČEK, MRAŽENÁ KOŘENOVÁ ZELENINA, ŠPEK.

Postup přípravy

KRÁLÍKA OČISTÍME A NAPORCUJEME NA MENŠÍ KOUSKY,PROPÍCHÁME VIDLIČKOU OSOLÍME, POTŘEME NALISOVANÝM ČESNEKEM ,POKMÍNUJEME POSYPEME VEPŘOVOU PEČENÍ + JAKÉ KDO MÁ RÁD KOŘENÍ.DO MISKY NA DNO DÁME NAKRÁJENOU CIBULI NA PROUŽKY, ZELENINU NASKLÁDÁME OKOŘENĚNÉHO KRÁLÍKA +KULIČKY KOŘENÍ ASI OD KAŽDÉHO 4 KS.PROLOŽÍME CIBULI A ZELENINOU A KOŘENÍM.A ZNOVU KRÁLÍKA A NAKONEC CIBULI A ZELENINU ZAVŘEM DO NÁDOBY A DÁME DO LEDNIČKY NA PÁR HODIN ULEŽET.PO ULEŽENÍ DÁME DO PEKÁČKU PODLIJEME VODOU PŘIDÁME NA KOSTIČKY NAKRÁJENÝ ŠPEK A UPEČEME.PŘÍLOHA :BRAMBORY.

proložený králík cibulí a zeleninou králík

před pečením

po upečení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

irena49 3. 4. 2010, 13:52
Vypadá to celkem dobře :-o, ale já králíka nemohu . :-S mě připadá, že maso je nasladlé :-| :-|. Přeji dobrou chuť a krásně prožité velikonoční svátky. (velikonoce) (velikonoce19) (velikonoce20)
Anturka 3. 4. 2010, 14:13
@irena49 KRÁSNĚ VONÍ, :-) JAKTOŽE NEMŮŽEŠ KRÁLÍKA *-) TOBĚ TAKY PĚKNÉ VELIKONOCE. (velikonoce16) (velikonoce16) (velikonoce16) (velikonoce16)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie