Svatební,čtvercový,patrový a postup na výrobu gerber a frézie.
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,kofila krém,máslovo pudinkový krém,mandarinky,jahody,potaženo a kyti s K2.
Postup přípravy
Hlavně že byli všichni včetně nevěsty spokojení,tak jsem si oddychla.
Patažené a ozdobené kleštičkami spodní patro.
Kofila krém a mandarinky.
Další patro,máslová krém s pudinkem a jahody.
Aby držel,tak jsem ho zpevnila špejlemy.
Calý dortík pohromadě.
Další patro zase Kofila krém a mandarinky.
Oblemovaný oranžovou páskou, dozdobenou lištou.
...
Gerberky,frétie a 3žluté tulipánky,tak takovou měla nevěsta kytici.
...
Ze zadu.
...
Výroba gerberek.
Vykrojené po dvou dané na sebe a s malé kyti zase dvě na sebe.
...
...
Střed z hnědé kuličky nastříhané nůžkami.
Hotovo.
Frízie.Nejdříve kuličky,ať jsou stejně velké.
Kosticí důlek dovnitř.
Nastříhat nůžkami.
Ztenčit a vytvarovat kosticí lístky.
Hotovo.
Nachystané pestíky.
Hotové frézie,nakonec jsem použila na dort jenom dvě.
Poupátka jsou jenom válečky narýhované kosticí.
...
Den před odevzdáním dortu jsem se dozvěděla,že v kytici budou i tulipánky,tak hurá na ně.
Listy k tulipánům.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé