Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Nepečený dort s Koka sušenkami

0.0
Nepečený dort s Koka sušenkami

Potřebné ingredience

cukrářské piškoty, dětské piškoty, koka sušenky, kysané smetany, bílý jogurt, jahody, banán, jedlý papír na ozdobu

Postup přípravy

Klasický nepečený dort, první a poslední vrstva z dětských piškotů, mezi nimi krém z kysaných smetan a bílého jogurtu (možno přisladit) s ovocem a vrstvami koka sušenek. Necháme do druhého dne ztuhnout v lednici a ozdobíme ohrádkou z cukrářských piškotů a obrázkem z jedlého papíru. Byl dělaný k 2. narozeninám a byl výborný.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Alpacino 13. 10. 2010, 16:11
dobrý den, taky se chystám dělat nepečený dort k narozeninám - tak se chci zeptat, když se kolem dokola dají ty piškoty, jestli se nerozmočí a zda to do druhého dne vydrží nebo se tam dávají až když sundávám z dortu formu?a ještě k tomu jedlému papíru - to se normálně položí nahoru na dort - nerozmočí se to?nemám s tím zkušenost!děkuji za radu.
martinecek 27. 12. 2010, 4:59
@Alpacino Omlouvám se za pozdní odpověď, nevšimla jsem si nového komentáře... Piškoty okolo jsem dávala do formy hned na začátku - opravdu se trochu rozmočily, ale drželo to pohromadě a pak se stuhou taky nebyl žádný problém. Jedlý papír jsem dala navrch na slabou vrstvu krému a nerozmočil se...Tak přeji ať se dort povede a hlavně chutná!
branča 12. 5. 2010, 12:10
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie