Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Myšičkový

0.0
Myšičkový

Potřebné ingredience

piškotový korpus, vanilkový krém ( pudink, máslo, moučkový cukr)
potahovací mandlová hmota ( mouč.cukr, sušené mléko, mandlové aroma, med, olej)

Postup přípravy

Nejprve si upečeme piškotový korpus. Po jeho vychladnutí ( nejlépe druhý den) ho 3krát prokrojíme a namažeme krémem ( popř.marmeládou), potom vše slepíme. Ze slepeného korpusu odřízneme cca jednu čtvrtinu, kterou po potažení madlovou hmotou posadíme na větší díl dortu. Oba kusy potahneme mandlovkou a ozdobíme myšičkami a plátky prokrájené vyválené madlové hmoty ( představuje plátek sýra).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

snoopy5 30. 5. 2010, 21:31
děkuji (L)
cherba 26. 5. 2010, 10:50
(Y) (^) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
gonzar 24. 5. 2010, 23:30
(Y) (Y) (^) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (F)
Gabžule 24. 5. 2010, 21:52
(Y) (^) (Y) (^) (Y)
Akve 24. 5. 2010, 19:33
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
darinka30 24. 5. 2010, 17:41
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie