(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Sladkokyselá s bílými fazolemi

Potřebné ingredience
bílé fazole, zakysaná smetana, cukr krystal, mléko, mouka,sůl, ocet
Postup přípravy
Uvaříme si bílé fazole ve vodě cca do půl hrnce.Po uvaření dolijeme mlékem a zakysanou smetanou. Zahustíme zaklehkou ( mléko + mouka ).Přidáme 2 lžičky cukru, osolíme a kápneme trochou octu. Dobrou chuť. Je to dobré i s kyselým zelím,můžete vařit i s fazolemi společně.Máme často - kluci pořád chtějí :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

poppysek
(upraveno)
28. 5. 2010, 10:20


nahlásit

helša
(upraveno)
28. 5. 2010, 13:00
@poppysek
Já taky děkuji
Vyzkoušejte a pak písněte,jak chutnala. U nás doma jen fazolačka, čočková, hrstková.. už jsme nafouklý jak bolóni


nahlásit
Karla.C
(upraveno)
26. 5. 2010, 12:41
Jé to mně připomělo fazolačku od babičky
, ale mám dojem, že jí dělala jen z mlíka. Byla fakt výborná, nikdo ji neznal. Babička nám ji dělala s bramborovýma plackama, celá naše rodina se mohla utlouct. Zkusím tu vaši a uvidíme jestli to bude také tak dobré. Jestli jo, tak mně celá rodina sní i s hrncem
.


nahlásit

helša
(upraveno)
26. 5. 2010, 12:51
@Karla.C
Andrejko je opravdu výborná. Naučila mně ji dělat kamarádka a teď nic jiného skoro doma nejíme
Ale počítejte s tím,že čistí střeva, tak ji raději nedělejte před nějakou návštěvou nebo oslavou, aby nebyla ostuda


nahlásit