Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

HALUSKY s uzenym a se zelim

0.0
HALUSKY s uzenym a se zelim

Potřebné ingredience

testo v prasku na halusky (muze byt ale i na br. knedliky nebo nejake jine bramborove), uzene maso (nebo anglicka, cesnekovy bok, atd. - vcelku), zeli (mame radeji kysane, ale muze byt i sterilovane), cibule, olej, sul

Postup přípravy

Halusek jsem se dlouhou dobu bala a odmitala jsem je doma delat - az jsem jednou videla tchynku pri jejich "vyrobe" a zjistila, ze je to velmi jednoduche a rychle...:) Od te doby se halusky u nas zabydlely a deti i manzel si posmakuji...:)


Maso si nakrajime na male nudlicky/kosticky. Nakrajenou cibuli si na hluboke panvi osmahneme na oleji (pokud je maso/anglicka tucnejsi, tak necham vysmahnout tucnejsi kousky, podliju jenom troskou oleje a cibuli osmahnu na tom). Pridame maso a smazime pomerne dlouho, az se to TEMER zacne pripalovat.
Mezitim si pripravim zeli - trosku proplachnu (ale ne moc), necham okapat a prekrajim ho na mensi kousky. Zeli na panvi vmichame k masu a cibuli a nechame chvilku prohrat.

Halusky si pripravime podle navodu a vmichame do smesi.
Pokud nemate halusky, muzou se nahradit treba testovinama (nejlepsi jsou kolinka:) ).

DOBROU CHUT...!:)



Tip: maso-zelnou smes si vetsinou pripravim den predem a halusek si pak delam jen tolik, co potrebuju (vetsinou jenom z pul pytliku)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie