Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 30 návštěvníků)

Rychlovka nepečený dort Hello Kitty

0.0
Rychlovka nepečený dort Hello Kitty

Potřebné ingredience

Na "korpus": velké balení dětských piškotů, 2x zakysaná smetana, 1 velký bílý jogurt, 2 vanilkové cukry. Na ozdobu: čokoládová poleva v sáčku, 1 malý bílý jogurt, 2 lentilky - červená a žlutá, jahoda.

Postup přípravy

Obě zakysané smetany, velký bílý jogurt a vanilkové cukry smícháme v misce. Dortovou formu vyložíme potravinovou folií a začneme vrstvit...1. vrstva piškoty, 2. vrstva jogurt, piškoty,atd., poslední horní vrstvou bude jogurt...Uložíme na noc do ledničky. Ráno přendáme z formy na talíř a zařízneme uši do tvaru Kitty. V horké vodě rozpustíme polevu (v sáčku)....ustřihneme rožek a obtáhneme kraj korpusu (pozor, ať tam neuděláte maxidíru jako já, pak to šíleně teče :-( ). Malým bílým jogurtem vyplníme vnitřek za obtaženou částí tak, aby "zamazal" koukající piškoty. Dotvoříme oči, mašličku, nos a fousky....Super letní lehký dortík ke kafíčku....prostě rychlovka za pár kaček a za pár "minut"...u našich dětí slavil obrovský úspěch a byl hned pryč ,-)

korpus po zaříznutí uší

korpus zboku

na řezu...opravdu nic těžkého...jak na vytvoření, tak na jídlo ,-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krmelka 2. 8. 2010, 15:20
Tak jsem si recept uložila a během týdne ho zkusím díky za supr tip. (Y)
jvaisova 14. 7. 2010, 13:43
Ahoj, tak já jsem ta sedmá, která si dala recept do oblíbených - v pátek večer začnu tvořit a v sobotu Ti napíšu jak dětem chutnalo ...... krásnááááá (kocka)
gabsa 29. 6. 2010, 19:13
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie