(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Polévka ze zelenych fazolek
Potřebné ingredience
300g zelených fazolových lusků, 150g brambor, 1 cibule, 30g slaniny, sůl, zakysaná smetana.
Postup přípravy
Fazolky očistit omýt a případně nakrájet na menší kousky. Cibuli oloupat, nakrájet na drobno a spolu s fazolkami opeci na másle.
Brambory oloupat nakrájet na kostičky, přidat k fazolkám podlít vodou osolit a vařit do měkka
Slaninu nakrájet na kostičkya opect a spolu s vypekem dát do polévky. Nazávěr přidat zakysanou smetanu.
Brambory oloupat nakrájet na kostičky, přidat k fazolkám podlít vodou osolit a vařit do měkka
Slaninu nakrájet na kostičkya opect a spolu s vypekem dát do polévky. Nazávěr přidat zakysanou smetanu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé