Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

RAGÚ pro děti od ukončeného 10.měsíce

0.0
RAGÚ pro děti od ukončeného 10.měsíce

Potřebné ingredience

mrkev, brambory, kuřecí maso, jablečná šťáva, petržel, pórek, špenát, kapka kvalitního oleje a trocha mléka plnotučného (pro děti do jednoho roku dáme umělé mléko nebo jogurt !!!)

Postup přípravy

Všechny ingredience vaříme k hrnci v kojenecké vodě. Po uvaření přidáme kapičku kvalitního za studena lisovaného oleje nebo jiskřičku másla a podle potřeby přidáme mléko nebo jogurt. Část rozmixujeme a zbytek namačkáme, aby děti měli kousky potravy.


Já třeba brambory vařím zvlášť a ani nemačkám, ale přimíchám je do hotového jídla. Můžete třeba zkusit uvařit mrkrv rozkrojenou na polovinu a dám jí miminu do ruky....u nás se to osvědčilo, Dan nezlobí tolik u jídla

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Katcha kk (upraveno) 4. 3. 2008, 8:57
(flower) (flower)Moni, vaše resepty jsou super (jidlo) (jidlo), už několik jsem jich vyzkoušela a naší (child6) moc chutnají! Recepty jsou krásně napsané, jednouduché a rychlé, což je určitě pro všechny maminky důležité (hotdog) (hotdog) (hotdog) (hotdog), moc mi pomohli, díky (pusa) (mamca) (smich), Katka
Karelia 3. 3. 2008, 21:34
@Katcha kk Kačenko, to mě těší. Musím říci, že se budu snažit polepšit a víc vkládat receptů pro mimča. Dost si o ně píšete, což mě moooooooc těší (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie