(recept
si oblíbilo 132 návštěvníků)
SKVĚLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ LANGOŠE !!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience
1000g hl. mouky, půl litru mléka, 1 kelímek bílého jogurtu, nebo zakysané smatany, 4 lžíce oleje 30g droždí 1 lžíce jedlé sody 1-1,5 lžičky soli. DALŠÍ INGREDIENCE: KEČUP, SÝR, ČESNEK, TATARKA, ZAKYSANÁ SMĚTANA, MARMELÁDA, DLE CHUTI :O)))
Postup přípravy
POSTUP PŘÍPRAVY:
VŠE DÁM DO PEKÁRNY A NECHÁM VYPRACOVAT TĚSTO!!!!!!!!!!!
SMAŽÍME V OLEJI A POTÉ HNED PODÁVÁME.
VŠE DÁM DO PEKÁRNY A NECHÁM VYPRACOVAT TĚSTO!!!!!!!!!!!
SMAŽÍME V OLEJI A POTÉ HNED PODÁVÁME.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ariana16
(upraveno)
4. 1. 2022, 23:14
Musím říct že popisek nelže.Recept jsem vyskouseli a langose byli opravdu skvělé.Testo bylo krásně vláčné a vůbec se nelepilo.Vsem moc chutnalo. Děkuji tímto autorce že se podělila o recept.

nahlásit

lidare
(upraveno)
14. 2. 2020, 15:35
zkusím

nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
11. 2. 2020, 15:04

nahlásit
jananovazak
(upraveno)
8. 2. 2020, 16:49




nahlásit

sekáčprovás
(upraveno)
7. 11. 2012, 20:26










nahlásit
julous
(upraveno)
10. 6. 2012, 18:50
ŽRASO!!!!! Asi dnes prasknu!!

nahlásit

Jaňulka87
(upraveno)
29. 3. 2012, 19:02
Naty, langoše jsou úplně senzačníííííí
Vše udělala pekárna a pak to bylo okamžitě usmažené, takže neskutečná rychlovka a velmi jednoduché
A ta chuť!!!!!
Už nikdy ze stánku









nahlásit

miliabaru
(upraveno)
27. 3. 2012, 13:25
UŽ JSEM JE DĚLALA JEDNOU A BYLY VÝBORNÉ
. Z CELÉ DÁVKY A BYLO JICH MOOOC. DNES JE BUDU DĚLAT ZNOVU A DOJDE NÁVŠTĚVA MÁM S NIMA POMOCT
DÍKY ZA SUPER RECEPT







nahlásit

kebulka
(upraveno)
16. 2. 2012, 19:15
vynikající ,vláčné ,dělala jsem z poloviční dávky a bylo jich mraky


nahlásit

LucOss
(upraveno)
23. 12. 2011, 13:32
Moc dobréééé







nahlásit
druna
(upraveno)
7. 11. 2011, 13:26
urobim urcite,ked su take skvele dakujem

nahlásit
Kramila
(upraveno)
7. 11. 2011, 12:43
Opravdu výýýýýýýýýboooooooooooornééééééééééééééééééé!!!!


nahlásit

Romais
(upraveno)
5. 7. 2011, 19:21
Díky za výborný recept......langoše jsou opravdu skvělééééééééééé



nahlásit
prajsulena
(upraveno)
5. 4. 2011, 16:19
opravdu móóóóóóc skvělé



nahlásit

lumysak
(upraveno)
30. 3. 2011, 14:06
to zni bleskove! Vyzkousim
! diky za typ!!
Pekne jaro








nahlásit
wolfka
(upraveno)
19. 10. 2010, 11:32
langoše jsou u nás velmi oblíbené, také zadělávám těsto v pekárně, langoše ale nesmažím, ale na peču v troubě - nejsou tak mastné, na pečící papír dám trochu oleje, plech s olejem rozpálím v troubě na 150-160 stupňů, pak langoš "oplácám" z obou stran v rozpáleném oleji a peču dozlatova, v průběhu pečení jednou obrátím, nic nemám zaprskané a nemusím u toho stát
nahlásit

Kynckik
(upraveno)
21. 11. 2010, 13:53
@wolfka
TAK TO JE SUPER, URČITĚ TO VYZKOUŠÍM. DÍKY ZA TIP. NATY


nahlásit