Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

FLAMENDR

0.0
FLAMENDR

Potřebné ingredience

Maso-může být kuřecí i vepřové,Sklenička zeleniny MORAVANKA,maličko hladká mouka

Postup přípravy

Je to asi to nejjednoduší jídlo na přípravu a pokud máte rádi pálivé tak je to přesně pro Vás.Masíčko si nakrájíte na plátky ,nebo na nudličky a na oleji necháte zatáhnout,já to dělám v papináku je to rychlejší.Jak je maso zatažené přidám celou skleničku Moravanky(pro 2 dospělí mám 2 skleničky)nesolím ani nijak nekořením,všechno je v té zelenině.Pokud se Vám zdá,že je málo vody může se malinko přilít,ale opravdu jen málo a necháme vařit než je masínko měkké.Jak je měkké můžeme malinko zadělat moukou,ale není to nutné.A je HOTOVO.
Nejlepší příloha jsou brambory-Dobrou chut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie