Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Jablečno dýnová přesnídávka s pudinkem

0.0
Jablečno dýnová přesnídávka s pudinkem

Potřebné ingredience

1,5 kg dýně , 1,5 kg jablek 500 ml vody , 300 g cukru krupice , 2 balíčky jahodového prášku

Postup přípravy

Oloupané a nastrohaná jabka a dýně rozvaříme se 1/4 litrem vody a 1/4 kg cukru. Vychladlé rozmixujeme.
Pudinkové prášky smícháme s trochou cukru, rozmícháme ve 1/4 litru vody, přidáme do rozmixované směsi a necháme přejít varem.
Plníme do sklenic a sterilujeme asi 20 minut při teplotě 70 - 75 °C.

Nastrouhaná jabka a dýně před vařením.

Hotová přesnídávka a je fakt moc dobrá:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

oskar218 18. 10. 2011, 7:30
(Y) Tak je hotovo a dětem moc chutná.Děkuji za recept.Jana (Y)
cetina 31. 8. 2010, 10:18
(clamp) (jablka)
tomtyna 31. 8. 2010, 10:47
@cetina Díky (L) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie