Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 34 návštěvníků)

Naše nejoblíbenější těstoviny - SUPERRYCHLÉ

0.0
Naše nejoblíbenější těstoviny - SUPERRYCHLÉ

Potřebné ingredience

300 g těstovin (mašle, vrtule), 300 g šunky nebo šunkového salámu, 3-4 lžíce másla, 200 ml smetany, 100 g strouhaného sýra, sůl a pepř

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme dle návodu. Slijeme přes síto a promastíme lžící máslíčka. Na zbylém tuku osmahneme na kostičky (proužky) nakrájenou šunku. Pak ji zalijeme smetanou, kterou osolíme, opepříme a krátce povaříme. Do zapékací mísy vložíme uvařené těstoviny. Zalijeme šunkovo-smetanovou směsí. Promícháme. Posypeme strouhaným sýrem. Přiklopíme a dáme na 5 minut do mikrovlnky. Máme hotovo!

Tak tady máme všechny ingredience.

Těstoviny uvaříme dle návodu. Slijeme přes síto a promastíme lžící máslíčka.

Na zbylém tuku osmahneme na kostičky (proužky) nakrájenou šunku.

Pak ji zalijeme smetanou, kterou osolíme, opepříme a krátce povaříme.

Do zapékací mísy vložíme uvařené těstoviny. Zalijeme šunkovo-smetanovou směsí. Promícháme.

Posypeme strouhaným sýrem. Přiklopíme a dáme na 5 minut do mikrovlnky. Máme hotovo!

Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jitkita 7. 7. 2008, 10:18
Tak tenhle recept je snad nejlepší jaký se kdy na mmb objevil (radost) (radost) Už jsem dělala snad 50x a holky už mi jinak těstoviny ani nechtějí ;-) Jednou jsem udělala s kečupem a mletým masem a hned mě upozornily, že dobrý, ale příště zase Alá Carbonara (H) ;-) Moc děkuji za super recep (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
kasulka 10. 6. 2008, 9:15
DOBRÝ DEN GÁBI!DNES VAŠE TĚSTOVINY VAŘÍM ASI PO PÁTÉ!HROZNĚ DĚTEM CHUTNAJÍ,HLAVNĚ MÉMU STARŠÍMU 9LETÉMU,VŽDY MI ŘÍKÁ,UVAŘÍME SI TY TĚSTOVINY KDE PÓZUJE TA KOČKA!! (L) (L) (L)!ASI SE MU VAŠE DCERA LÍBÍ A JÁ JSEM RÁDA,RECEPT JE SUPR RYCHLÝ A FAKT DOBRÝ!! |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)!! PA PA HANA A DVA (child8) (child10) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
ogar 5. 3. 2008, 8:45
Tento receptík je výborná rychlá večeře, již několikrát vyzkoušená a vždy s velkým úspěchem, určitě všem doporučuji vyzkoušet (F) (F) určitě bude chutnat celé rodině (Y) Andrea
gábi-v 3. 4. 2008, 15:38
@ogar Andrejko, moc děkuji za pochvalu (child1)
beatrisi 3. 1. 2008, 14:39
Dobrý den Gábino, dnes jsem narazila na Váš receptík, tak jsem ho hned vyzkoušela, je to prima rychlovka, doma si všichni pochutnali, takže moc díky za inspiraci |:o) (L) (F) S pozdravem Petra M. (hello)
gábi-v 6. 1. 2008, 10:06
@beatrisi Dobrý den Petro, jsem moooc ráda, že Vám chutnalo. Je to naše velmi oblíbená rychlovka. Dokonce i manžel-masožrout si ji dost často vyžádá. Děkuji za pochvalu :o)))

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie