Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Vločková kaše se skořicí a meruňkami

0.0
Vločková kaše se skořicí a meruňkami

Potřebné ingredience

1 hrníček BIO vloček, 2,5 hrníčku obilného mléka, BIO nesířené meruňky, BIO skořici, špetka soli.

Postup přípravy

Vločky propereme a dáme vařit společně s mlékem. Meruňky si nakrájíme na nudličky a přidáme vařit společně s kaší. Osolíme, dáme skořici. Vaříme cca 10 minut, pak odsavíme a necháme ještě 10 minut dojít pod peřinou. Můžeme přisladit, ale kašička je sama o sobě již nasládlá po meruňkách.
BIO meruňky jsou hnědé, ne takové jaké je známe z obchodu, je to díky tomu, že neobsahují zdraví škodlivé siřidlo.

BIO meruňky jsou přirozeně hnědé

Bio meruňky

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Brambrlka 10. 11. 2007, 12:13
Prosím jestli se můžu zeptat kde scháníte obilné mléko??? A zajímalo by mně jakou má chuť ? A jestli ho může pít 17 měsíční dítě přestávám kojit a jiné mléko nechce. Děkuji Bára (F)
Bubáková 10. 11. 2007, 12:33
@Brambrlka paní si ho vyrábí sama viz její recepty (F)
B.Tumka 9. 11. 2007, 16:01
Jen bych chtěla poradit jaká mořská řasa je lepší.Chtěla bych je vyzkoušet.Budu vám vděčná za radu. (F) (F) (F) :-$
sonka 9. 11. 2007, 16:51
@B.Tumka Dobrý večer, já mám nejraději řasu Wakame, není tak cítit rybinou a má hodně železa a vápníku. Dává se opravdu malé množství, stačí velikost poštovní známky na osobu. Když vaříte luštěniny, tak je lepší řasa Kombu, dělé je stravitelnější. :-)
B.Tumka 9. 11. 2007, 15:38
Vločkovou kaši si dělám taky,ale dávám jen ovoce čerstvé. :-pMáte tu dost zajímavé recepty *-)Asi jste vegetariáni,když tu nemáte maso *-)Nakupujete ve zdravé výživě?
sonka 9. 11. 2007, 16:55
@B.Tumka Mě se maso začalo hrozně protivit, dětem a manželovi občas maso vařim, tak 1-2 týdně. Místo živočišných bílkovin jím luštěniny. Nakupuji nawww.rozmaryna.cz awww.biosfera.cz. Jsem z malého města a dostupnost takových potravin je zde nulová. :-( Na rozmarýně mi objednávku dovezou k manželovi do práce a tem mi to pak vozí domů. Je výhoda, že mi takto může přivést i chlazené výrobky jako jsou sojové sekané, karbanátky, tofu, tempeh .. . (L)
B.Tumka 9. 11. 2007, 17:47
@sonka Maso ráda mám,ale 2 týdně by stačilo.Zato manžel by to asi nepřežil.Snažím se dávat k jídlům aspoň hodně zeleniny.Do zdravé výživy občas zajdu,kupuju si tam sypané ovocné čaje jsou úžasný,nebo tofu i pohanku jsem zkoušela.Tu řasu chci právě vyzkoušet taky.DÍKY ZA RADU té řasy. určo zkusím nějaký recept. (hello) (clamp) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie