(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Rustikální brambory

Potřebné ingredience
brambory, mrkev, petržel, celer, červená řepa, cibule, česnek, sůl, kmín, olivový olej
Postup přípravy
Zeleninu pokrájíme nahrubo, česnek necháme celé stroužky, brambory ve šlupce nakrájíme na měsíčky. Vše smícháme, osolíme, přidáme kmín, zakapeme olejem, podlejeme trochou vody a dáme péct na 220°C, dokud nejsou brambory měkké.
Chtěla jsem je zařadit do příloh, ale tuto kategorii jsem tu nenašla :)
Jsou výborné jako příloha k rybě, pečenému kuřeti, medailonkům z vepřové panenky atd., ale dají se jíst i samostatně.
Dobrou chuť!!!
Chtěla jsem je zařadit do příloh, ale tuto kategorii jsem tu nenašla :)
Jsou výborné jako příloha k rybě, pečenému kuřeti, medailonkům z vepřové panenky atd., ale dají se jíst i samostatně.
Dobrou chuť!!!

Mrkev, petržel, celer nahrubo

s cibulí, česnekem a červenou řepou ...

přidáme brambory, osolíme, okmínujeme, zakapeme olejem a dáme péct...

a je hotovo :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Bromovka
(upraveno)
15. 5. 2011, 0:26
Naučili mě známí, pečeme si to z dcerou 3,5 r jako samostatné jídlo, je to moc dobré. Já krájím vše jakoby na dlouhé hranolky, ale to je jen estetické hledisko
A samozřejmě i různě obměňujeme zeleninu, podle toho, co je v lednici. Doporučuji. Manžel masožrout to teda nechce...


nahlásit

LenkaCh70
(upraveno)
8. 6. 2011, 22:20
@Bromovka
Mně to poradila známá, když jsem dostala hromadu červené řepy a nevěděla jsem, co s ní, takže já to mám spojené s tou červenou řepou

nahlásit