(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Dušená kuřecí játra na žampionech, mrkvi a hrášku

Potřebné ingredience
Kuř.játra, mrkev, hrášek, koření divočina, drcený kmín, sůl, pepř, masox, rýže, smetana, hl.mouka, cibule, žampiony.
Postup přípravy
Nejprve si opláchneme drůbeží játra, odblaníme a na krájíme na kousky, Na cibulce orestujeme játra, přidáme trochu nastrouhané mrkve a trochu hrášku zmraženého, přidáme žampiony okořeníme jen sůl vynecháme, podlijeme vroucí vodou a dusíme do měkka v papíňáku asi 30 minut.Mezi tím si uvaříme rýži.
Po udušení jater ochutnáme jestli se zdají tuhá dáme ještě chvili dusit.Pak už jen dochutíme solí a zahustíme smetanou a hl. moukou.
Podáváme s rýží, přeji dobrou chuť!
Po udušení jater ochutnáme jestli se zdají tuhá dáme ještě chvili dusit.Pak už jen dochutíme solí a zahustíme smetanou a hl. moukou.
Podáváme s rýží, přeji dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé