Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kuřecí játra po maďarsku

0.0
Kuřecí játra po maďarsku

Potřebné ingredience

500g kuřecích jater
150g slaniny
1 maďarská klobása
naložená paprika
1 velká cibule
lžíce oleje
lžička papriky (sladké maďarské)
lžička pálivé papriky
lžička majoránky
špetka pepře
půl lžičky mletého kmínu
mouka na zahuštění

Postup přípravy

Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky a v tlakovém hrnci na oleji osmažíme dokud cibule nezesklovatí. Přidáme na kostičky nakrájenou oloupanou klobásu a chvíli restujeme. Přidáme játra, okmínujeme, chvíli restujeme, přidáme papriku a majoránku, zamícháme a zalejeme vodou. Přidáme na malé kostičky nakrájenou naloženou papriku. Hrnec zakryjeme a vaříme cca 15 minut. Zkusíme zda jsou játra měkká, pokud ano zahustíme moukou nebo hotovou jíškou, odstavíme z plotny a dosolíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie