(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Sušené švestky v čokoládě
Potřebné ingredience
sušené švesky,rum,mandle,čokoláda na vaření,100% tuk
Postup přípravy
Odpeckované sušené švestky umyjeme a namočíme přes noc do rumu. Druhý den do každé švestky vložíme oloupanou mandli. Každou švestku zvlášť napíchneme na jehlici a namočíme v rozpuštěné čokoládové polevě (nad párou rozehřejeme 120 g čokolády na vaření a 60 g ztuženého tuku). Na pergamenovém papíře necháme v lednici ztuhnout. Ozdobíme pocákáním světlou čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mmatuli
(upraveno)
14. 11. 2007, 10:32
Tak toto děláváme s datlemi a je to sepr, nehledě na to, že holky se mohou vyřádit na vypekovávání datlí a vkládání mandlí.
nahlásit