Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Domácí Pečenáče

0.0
Domácí Pečenáče

Potřebné ingredience

Kapr - filety sůl pepř sladká červená paprika olej Nálev : 2 a 1/4 l vody 1 l octa celý pepř dle chuti několik bobkových lístků hořčičné semínko cibuli na kolečka kyselé okurky na kolečka mrkev na kolečka červená paprika na proužky

Postup přípravy

Ryby vyfiletujeme, každou filetu nakrájíme na 5 - 6 kousků.
Osolíme je, opepříme a obalíme v HLM smíchanou s červenou sladkou paprikou.
Smažíme do křupava ve vyšší vrstvě oleje.
Nálev :

2 a 1/4 l vody
1 l octa
celý pepř
několik bobkových lístků
hořčičné semínko

Nálev s kořením povaříme asi 1minutu a přidáme:

několik cibulí na kolečka
kyselé okurky na kolečka
mrkev na kolečka
červená paprika na proužky

Osmažené vychladké ryby narovnáme do sklenic, hezky volně,nepěchujeme, aby se nálev dostal všude a proložíme zeleninou z nálevu a zalijeme teplým nálevem. Ne horkým!!!
Na vrch plné sklenice přidáme 1 polevkovou lžíci oleje a zavřeme.
Uložíme do lednice na 3 dny.Jsou vyborné !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krišon 26. 9. 2016, 17:29
Vypadají úžasně, škoda, že u nás doma je jím jen já ....stejně asi jednou neodolám :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie