(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
moje první marcipánová kniha-marcipánový dort

Potřebné ingredience
piškotový korpus,čokoládovo-pudinkový krém,salkový marcipán
Postup přípravy
piškotový korpus na 1 vejce-5dkg polohrub.mouky,5dkg cukru,5 lžic vlažné vody,5 lžic oleje a špetku prášku do pečiva-celkové množství záleží na tom z kolika vajec chcete dělat korpus :-)z bílků nezapomenout vyšlehat tuhý sníh.
krém-uvařit dva pudinky v pouze 450ml mléka+já přidávám ještě čokoládu..po uvaření ještě do teplého přidat cca.50g tuku vše dobře spojit a nechat vychladnout pak teprve zašlehat máslo
salkový marcipán-1 suš.mléko polotučné,1 salko,2 lžíce oleje,1 lžička mandlové tresti,75ml vody a moučkový cukr na zahuštění-hotová konzistence by měla být jako dobře propracovaná modelína :-)
barvy používám gelové+prachové
krém-uvařit dva pudinky v pouze 450ml mléka+já přidávám ještě čokoládu..po uvaření ještě do teplého přidat cca.50g tuku vše dobře spojit a nechat vychladnout pak teprve zašlehat máslo
salkový marcipán-1 suš.mléko polotučné,1 salko,2 lžíce oleje,1 lžička mandlové tresti,75ml vody a moučkový cukr na zahuštění-hotová konzistence by měla být jako dobře propracovaná modelína :-)
barvy používám gelové+prachové

..

...

..

..

...

:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kubikulka
(upraveno)
18. 8. 2011, 9:07

nahlásit

blanuse
(upraveno)
3. 12. 2010, 16:02
pěkný první dortík




nahlásit

Marien77
(upraveno)
2. 12. 2010, 13:26
Moc hezká





nahlásit

Přívětice
(upraveno)
2. 12. 2010, 13:20







nahlásit