Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Taliansky vyprážaný syr

0.0
Taliansky vyprážaný syr

Potřebné ingredience

8 plátkov syra eidam, 3 lyžice čierneho korenia, ochutený paradajkový pretlak alebo kečup, 3 lyžice hladkej múky, 2 vajcia, olej na vyprážanie

Postup přípravy

Paradajkový pretlak alebo kečup zmiešame s múkou a vajcami. Zmes dobre rozšľaháme a potrieme ňou plátky syra. Potom ich mierne osolíme a z oboch strán vyprážame do zlatista. Podávame s hranolkami a tatátskou omáčkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kacanova 1. 1. 2011, 18:21
(Y) vypadá to moooc dobře, (jidlo) určitě vyzkouším, dělám jen klasický "smažák" v trojobalu. :-) chci se jen zeptat, jak silné ty plátky sýra? Já používám tak 1 - 1,5 cm silné. Děkuji
marylue 3. 1. 2011, 12:34
@kacanova Ďakujem veľmi pekne Katerinka ,-) kľudne môžu byť plátky aké robievaš, aj tie moje boli cca 1-1,5 cm hrubé :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie