(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
halušky s kysaným zelím

Potřebné ingredience
1Těsto v prášku na bramborové halušky asi 400g,1kysané zelí 500g1 cibuli olej na osmažení cibulky
Postup přípravy
Nejdříve si zelí podliji trošku vodou a nechám dusit do měkka jeli zelí hodně kyselé tak ho při dušení osladíme tak jak máme rádi.Uvaříme halušky podle návodu.Na oleji osmahneme cibulku polejeme hotové halušky a přidáme podušené zelí vše smícháme.Pokud byste chtěli můžete přidat na kostičky nakrájenou uzeninu,kterou usmažíme s cibulkou je to chutnější.Je to rychlovka k obědu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
DŽAGINA
(upraveno)
6. 12. 2007, 12:27



nahlásit

cucoriedka
(upraveno)
24. 10. 2007, 19:06
Je to mňamka




nahlásit
DŽAGINA
(upraveno)
27. 10. 2007, 9:33
@cucoriedka
to je.
nahlásit
DŽAGINA
(upraveno)
24. 10. 2007, 18:49

nahlásit
DŽAGINA
(upraveno)
27. 10. 2007, 17:29
Já kupuji halušky v prášku za 10kč a je toho 400g není todražší než dělané těstíčko.A navíc je to těsto bramborové.
nahlásit

evames
(upraveno)
21. 10. 2007, 9:25
Je to dobrota
ale proč to dělat tak složitě? a kupovat drahé halušky,toto mám od babičky ze slovenska
na halušky potřebujeme pouze hladkou mouku ....sůl....a vodu !!!!!!! a jsou jedinečné
těsto uděláme ani moc řídké ani moc husté . Tyto halušky jsou dobré i ke kuřeti na paprice








nahlásit
DŽAGINA
(upraveno)
21. 10. 2007, 9:08
Vyzkoušej práškové těstíčko já to dělám a oběd je hned.Bramborové těsto dělám když mám hodně času,ale u nás je to velmi oblíbené jídlo i z práškového těstíčka synovi dělám s mákem a povidly.
nahlásit

smudlifoun
(upraveno)
20. 10. 2007, 19:47
Jsou dokonalé!!!!Taky je doma děláme a je to nejjjjoblíbenější jídlo našich
akorát já teda nekupuju těsto v prášku ale dělám je z brambor.
Je to makačka.Takže asi vyskouším taky to práškové těstíčko




nahlásit
DŽAGINA
(upraveno)
20. 10. 2007, 18:50

nahlásit