Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

ŠUMAVSKÉ ŠIŠKY - velmi dobré

0.0
ŠUMAVSKÉ ŠIŠKY - velmi dobré

Potřebné ingredience

1kg mletého bůčku,
sůl, pepř,
3 vařená vejce,
hrášek,
zelená a červená paprika,
mouka, vejce, strouhanka na 3 obal

Postup přípravy

mletý bůček osolíme, opepříme, přidáme nakrájená 3 vařená vejce, hrášek a nakrájené papriky. Uděláme šišky, lehce obalíme ve strouhance, dáme do igelitových sáčků a vaříme ve vodě. Pak šišky vyndáme, obalíme v 3 obalu jako řízek a usmažíme. Podáváme s vařeným bramborem, ale i pečivo postačí. Dobré i za studena. Přeji dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Pabuša 22. 11. 2007, 9:21
jak jsem slíbila, vložila jsem fotečku s výtvorem, ale použila jsem místo červené žlutou papriku (červená se mi nějak vypařila z lednice ;-)) (L)
Zrušený účet 20. 11. 2007, 12:03
Prosím, jak dlouho se šišky mají vařit v té vodě? Recept je zajímavý a stojí za vyzkoušení :-$
Pabuša 20. 11. 2007, 16:34
@ vařím je podle oka, jak se mi povedou velké šišky, 20 min. by mělo stačit, ještě se pak dosmaží :-$
Zrušený účet 20. 11. 2007, 17:21
@Pabuša Bezva, stačí mi aspoň přibližná doba vaření. Byla jsem odpoledne nakupovat, tak už mám na šišky všechno a zítra vyzkouším. :-)
Pabuša 20. 11. 2007, 18:04
@ tak to budeme mít stejný oběd, také na ně mám nakoupeno ;-) ;-)
Pabuša 20. 11. 2007, 11:52
fotečku vložím později, jen co je o víkendu udělám :-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie