Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

SPLK - DĚLENÁ STRAVA - Vařené těstoviny s fazolovou omáčkou ***KYTIČKY***

0.0
SPLK - DĚLENÁ STRAVA - Vařené těstoviny s fazolovou omáčkou ***KYTIČKY***

Potřebné ingredience

1 balíček bezvaječných těstovin, 250 g suchých fazolí, bobkový list, 1 cibule, rostlinný olej, rajčatový protlak, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lžička vegety), 1 lžíce hladké mouky, sůl, umělé sladidlo, nadrobno nasekaná celerová nať nebo kopr

Postup přípravy

Bezvaječné těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. Přebrané a den předem namočené fazole uvaříme zvlášť v osolené vodě s bobkovým listem. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rostlinném oleji. Přidáme rajčatový protlak, zeleninový vývar, v němž jsme rozmíchali lžíci hladké mouky, sůl a umělé sladidlo podle vlastní chuti a vaříme asi 20 minut. Poté přidáme uvařené scezené fazole a nadrobno nasekanou čerstvou celerovou nať nebo kopr. Podáváme s uvařenými bezvaječnými těstovinami. Vhodnou přílohou jsou různé zeleninové saláty, přičemž musíme dbát na vhodnost kombinace s hlavní rostlinnou skupinou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Agnes2712 1. 1. 2011, 19:29
Vůle tvá tě uzdraví :-p :-p :-p :-p :-p :-p
Alla 1. 1. 2011, 18:55
Zrovna tohle je dělení nedělení,fazole jsou bílkovina,zato těstoviny,protlak,mouka jsou uhlohydrát. :-(
jadams 9. 6. 2020, 8:48
@Alla Podle Kořínkové jsou fazole "kytka" a takto to funguje. Jen ta mouka v receptu nemá co dělat.
Jan-a 1. 1. 2011, 19:16
@Alla Děkuji za Váš názor, díky stravování podle Lenky Kořínkové jsem dala dolů 12 Kg. Dle Vašeho názoru je to dělení, nedělení, ale funguje.... (clamp) (hello) (Y)
Alla 3. 1. 2011, 13:13
@Jan-a Fungovat to musí,je to vlastně omezení,ale dlouhodobě to moc nejde.Nic proti tomu nemám,také dělím,ale trochu jinak. :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie