Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
První svatební dort - kaly

První svatební dort - kaly

Potřebné ingredience

.

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
svatební

svatební

Potřebné ingredience

čokoládový a vanilkový korpus, čokoládový a vanilkový krém, potahovka K2, gelovky WI

Postup přípravy

pro inspiraci

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Maková bábovka

Maková bábovka

Potřebné ingredience

2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek máku, 1 smetana,1 bílý jogurt, 2 vajíčka, půl hrnku oleje, prdopeč, špetka soli.

Postup přípravy

Vše smícháme robotem. Bábovka je jemná a opravdu moc dobrá! Pečeme na 170-200 °C. cca 40 minut.

Zobrazit více...
DORTY
Dort s motýlem

Dort s motýlem

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Dort s cyklistou

Dort s cyklistou

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládový s růží

Čokoládový s růží

Potřebné ingredience

-

Postup přípravy

-

Zobrazit více...
DORTY
VELKÉ SRDCE

VELKÉ SRDCE

Potřebné ingredience

Korpus - 11 vajec pr. 31cm, na každé vejce 40g cukru, 40g hladké mouky a 1 lžíce oleje. Máslový krém - Máslo 250g (82%) ušlehané s 1 vanilk. pudingem svařeným s vodou a cukrem. Tvarohový krém - Tvaroh 250g a domácí broskvová marmeláda Na dohotovení - Broskve, marcipán 1:3 cca 750g

Postup přípravy

Nejdříve upečeme korpus. Korpus necháme vychladnout a dvakrát prokrojíme. Pozor, z těchto ingrediencí se korpus po dopečení nesrazí ani neklesne :o) a přitom je nadýchaný a jemný…

Zobrazit více...
DORTY
Pat a Mat

Pat a Mat

Potřebné ingredience

ww

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Pstruh

Pstruh

Potřebné ingredience

1 kg

Kategorie