Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Pizzy, chleby

Přidat recept
PIZZY, CHLEBY
CELOKVÁSKOVÝ CHLÉB

CELOKVÁSKOVÝ CHLÉB

Potřebné ingredience

hrnek pravidelně krmeného žitného kvásku, 300 ml žitné mouky, 2-3 lžíce špaldové, 5 lžic polohrubé, 3 lžičky soli, 3 lžičky kmínu (směs z mletého, drceného a celého) a do jednoho litru dosypu pšeničnou chlebovou mouku, můžeme přidat 2-3 lžíce pšeničných otrub, 1 lžíci olivového oleje, 310 ml vody

Postup přípravy

Do jednolitrové odměrky namíchám tuto směs - 300 ml žitné mouky, 2-3 lžíce špaldové, 5 lžic polohrubé, 3 lžičky soli, 3 lžičky kmínu (mám ve sklenici namíchanou směs z mletého,…

Zobrazit více...

Kategorie