Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Chuťovky

Přidat recept
CHUŤOVKY
Bramborová kaše au fromage

Bramborová kaše au fromage

Potřebné ingredience

Hermelin Brambory

Postup přípravy

Hermelin stačí ohřát v mikrovlnné troubě na minutu. Bramborová kaše klasický recept.

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Salámová panenka

Salámová panenka

Potřebné ingredience

chleba půlka, korbáčiky salát římský, vysočina, cherry rajče olivy klobásy parenica paprika hřebíšek

Postup přípravy

dle tipu na MMB

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Houskové chlebíčky pro manžu

Houskové chlebíčky pro manžu

Potřebné ingredience

Housky pomazanka rajce syr salam

CHUŤOVKY
Slaný štrůdl s tuňákem

Slaný štrůdl s tuňákem

Potřebné ingredience

1x listové těsto.2menší konzervy tuňáka,jarní cibulka nebo pórek,2vajíčka,1lžice kečupu a hořčice,plátkový nebo strouhaný sýr

Postup přípravy

Na listové těsto nastrouháme syr nebo položíme plátky,spíš více do středu,líp se bude motat štrůdl.Do misky si dáme konzervy tuňáka,jarní cibulku nebo pórek,podle chuti,1lžici…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
* Mozzarelové třešničky, cherry rajčátka a ledový salát *

* Mozzarelové třešničky, cherry rajčátka a ledový…

Potřebné ingredience

- cherry rajčátka - mozzarella - třešničky - ledový salát (čínské zelí nebo rukola) - oregano, olivový olej - párátka nebo špejle

CHUŤOVKY
Klobásovo-zeleninová kytice

Klobásovo-zeleninová kytice

Potřebné ingredience

klobásy, papriky, jarní cibulky, něco zeleného ze zahrádky (kontryhel a levandule) + sladká tečka Lion - dohromady svázáno do kytice jako dárek

CHUŤOVKY
Velikonoční slané koláčky - aneb, jak zužitkovat vykoledovaná vejce

Velikonoční slané koláčky - aneb, jak zužitkovat…

Potřebné ingredience

Na těsto - 30 g droždí, lžička cukru, 400 g hladké mouky, lžička soli, 2,5 dl vlažné vody, 1,5 dl oleje, 1 rozšlehané vejce na potření krajů, 4 - 6 vajec uvařených na tvrdo ... Náplň špenátová - 50 g nastrouhaného eidamu či čedaru, 1/2 kelímku 12 % smetany, 100 g čerstvého špenátu, špetka muškátového oříšku a sůl Bylinková náplň - 50 g nastrouhaného eidamu, 1/2 kelímku 12 % smetany, polévková lžíce nasekané pažitky, petrželky, spařených mladých kopřiv ....pepř, sůl

Postup přípravy

Těsto
Z trošky vlažné vody, lžičky cukru, droždí a lžíce hladké mouky uděláme kvásek. V hladké mouce rozmícháme sůl, přisypeme ke kvásku, postupně přilejeme olej a vodu a…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Rafaelo na plech

Rafaelo na plech

Postup přípravy

Rafaelo na plech: 2 hrnky pol.mouky,1/2 hrnku oleje,1 hrnek mléka,4 vajíčka,1/2 hrnku cukru,1 pr.do peč. vše vymíchat a dát na plech nahoru nasypat smíchanou směs z 1 hrnku kokosu…

Zobrazit více...

Kategorie