Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Polévky

Přidat recept
POLÉVKY
Ukrajinský boršč a pampuškami

Ukrajinský boršč a pampuškami

Potřebné ingredience

300 g hovězího masa, 1 řepa, 400 g čerstvého zelí, 500 g brambor, 1 mrkev, petržel, 1 cibule, 3-4 stroužky česneku, 1/2 skleničky rajčatového protlaku nebo 4-5 čerstvých rajčat, 1 polévková lžíce mouky, 200 g tuku, 50 g vepřového sádla, 1/2 skleničky smetany, 1 polévková lžíce cukru, šťáva z poloviny citronu, kadeřavá petrželka, mletý pepř a červená paprika,bobkový list. Na panoušky: 360 g mouky, 3/4 skleničky mléka, 20 g cukru, 10 g droždí, 30 g rostlinného oleje, 3 stroužky česneku, 80 g kvasu na česnekovou zálivku.

Postup přípravy

Maso vaříme, až je měkké. Očištěnou a umytou řepu nakrájíme na nudličky, posypeme solí, pokapeme citronovou šťávou, vše promícháme, vložíme do kastrolu nebo na hlubokou pánev,…

Zobrazit více...

Kategorie