E L S A - pro malou oslavenkyni
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý pomerančový korpus, krém mascarponovo- šlehačkový, pomerančovo-manadarinkové želé, bílkový šlehaný krém s cukerným rozvarem na zdobení, fondánová Elsa, obarveno a…
MALÁ FARMA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Mramorový korpus, čokokrém + šlehačkovo tvarohový krém, broskve, mandarinky, meruňkový džem, čokoládová ganache na obmazání celého dortu, vlašské ořechy na obsyp boků, figurky z…
ŠÍPKOVÁ RŮŽENKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový s příchutí vanilkové ochucovací pasty
KRÉM: smetanovo-mascarponový s přidáním polotučného tvarohu ve vaničce
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky mražených jahod…
NAROZENINOVÝ ČOKO DORT
Potřebné ingredience
PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý a kakaový korpus, plněno šlehačkovo tvarohovým krémem, potaženo čokohmotou a dozdobeno domácím marcipánem obarveným na žluto.
Růžičky z bílé marcipánové hmoty
Potřebné ingredience
Tak tohle byly moje úplně první růžičky z bílé marcipánové hmoty
ZDOBENÝ MEDOVNÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY - na tento dort celkem 10 ks o rozměru 29x22 cm
KRÉM KARAMELOVÝ: 1 karamelové Salko, 300 g másla, 300 ml mléka + 1 karamelový pudink bez cukru
KRÉM SMETANOVÝ:…
KÁVOVÝ S KÁVOVÝM KRÉMEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Kávový korpus tmavý + kávový korpus světlý,
KRÉM: kávový z instantní kávy
šlehačka, zdobení: rozdrcené kousky tmavého kávového korpusu
Výška dortu: 6 cm
Váha dortu:…