(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
E L S A - pro malou oslavenkyni
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
Světlý pomerančový korpus, krém mascarponovo- šlehačkový, pomerančovo-manadarinkové želé, bílkový šlehaný krém s cukerným rozvarem na zdobení, fondánová Elsa, obarveno a domalováno potravinářskou barvou,
Váha dortu: 3,25 kg
Váha dortu: 3,25 kg
Pohled z boční strany
Ještě jeden pohled zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
4. 6. 2016, 18:20
Nádherný
Arěv52
(upraveno)
9. 6. 2016, 10:12
@backa
Děkuji za pochvalu, zahřeje to u srdce. Dort se všem moc líbil a taky chutnal, což je pro mě tou největší odměnou.