Tygr
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, čokoládový krém-pařížský, vlastní potahovací hmota.
Postup přípravy
Barveno barvami bez AZO a práškovými barvami, tygr dobarvován štětcem
Rozměr krabice 20x20x8cm, průměr hlavy tygra před vyřezáním 18cm.
Celková váha cca 3 kg.
K narozeninám - s jedlou fotografií
Potřebné ingredience
Spodní patro - mramorovaný korpus, čokoládový krém, černorybízový džem, banány, vrchní patro čokoládový korpus, jahodový krém. Potah pravý marcipán. Jedlá fotografie.
Polonaháček
Potřebné ingredience
Obě patra sachr korpus,krém mascarpone.V jednom patře pomeranče a ve druhém redukce z ostružin
Fotbálek
Potřebné ingredience
krém mascarpone,ovoce a poprvé vyzkoušena burizonka na míč
Mimoni vnoučkovi
Potřebné ingredience
Mramorový korpus,krém z ledových kaštanů,meruńkový džem.
Postup přípravy
Ještě,že je MMB ,jinak bych nevěděla jak na to.Vůbec ten komiks neznám tak jsem se musela tady inspirovat a jak mi to přišlo vhod.
Volala mi vnuk,
babičko,upeč mi…