Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Dorty

Přidat recept
DORTY
SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm

STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,…

Zobrazit více...
DORTY
DORTÍK PLNĚNÝ ČOKOLÁDOVOU PĚNOU - MOUSSE

DORTÍK PLNĚNÝ ČOKOLÁDOVOU PĚNOU - MOUSSE

Potřebné ingredience

Suroviny-korpus: 120 g hladké mouky, 80 g jemného krystalového cukru, 8 g kypřícího prášku, 2 celá vejce, 40 g slunečnicového oleje, 80 g studeného mléka. Suroviny-čokoládová pěna: 350 ml horkého mléka, 120 g krystalového cukru, 30 g kukuřičné moučky, 30 g kakaového neslazeného prášku, 100 g hrubě nasekané hořké čokolády, 250 ml smetany ke šlehání, 10 g plátkového želé a trochu studené vody na změknutí. Ostatní suroviny: 2 ks kompotované hrušky nebo zmražený lesní ovocný mix (nemusí být) na korpus, čokoládová poleva.

Postup přípravy

Postup práce-čokoládový základ pro mousse:
Zahřejeme mléko a odstavíme bokem. V jiném kastrolku smícháme cukr, moučku a kakao, postupně přilijeme horké mléko, dobře vymícháme,…

Zobrazit více...
DORTY
kvetinová záplava

kvetinová záplava

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
***NAROZENINOVÝ - bez potahování***

***NAROZENINOVÝ - bez potahování***

Potřebné ingredience

...tentokrát pro milovnici koní....světlý korpus + malinový krém z mascarponne + čerstvé maliny....obmazáno bílkovým krémem

Postup přípravy

váha 2.9kg

Zobrazit více...
DORTY
MIMONI V BÍLO MODRÉM

MIMONI V BÍLO MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkovo - banánový
KRÉM: mascarponovo banánový
GANACHE: z bílé čokolády na potření celého dortu před potažením
NA POTAŽENÍ: bílý fondán
FIGURKY:…

Zobrazit více...
DORTY
KYTIČKOVÝ V MODRÉM

KYTIČKOVÝ V MODRÉM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

VANILKOVÝ KORPUS
JAHODOVÝ KRÉM z mascarpone a jahodového pyré
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE - na obmazání celého dortu před potažením
FONDÁN obarvený na modro
ZDOBENÍ -…

Zobrazit více...
DORTY
jednoduchá kvetinová

jednoduchá kvetinová

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...

Kategorie