PRO MALOU ŠKOLAČKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého…
Koník s podkovou
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s masrcarpone, čerstvé maliny a jahody, smartflex velvet
Rainbow Dash a Clash Royale
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s masrcarpone, čerstvé maliny a jahody, smartflex velvet
Svatební siluety
Potřebné ingredience
spodní a vrchní patro: světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody; střední patro: čokoládový korpus, pařížská šlehačka, banány; smartflex velvet
Minecraft TNT
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém z mascarpone, čerstvé jahody, smartflex velvet
Ombre borůvkový dort s makronkami
Potřebné ingredience
Klasický korpus: (6 žloutků, sníh z 6 bílků, 1dcl oleje, 150g cukru, prdopeč, 200g polohrubé mouky), mascarpone krém ( 500g mascarpone, cukr dle chuti, 1smetana). Borůvkový džam, borůvky na ozdobu, borůvky na rozvar.Čokoládový krém nebo pudinkový, záleží na fantazii a chuti).
Postup přípravy
Těsto na korpus vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej a mouku s prdopečem, střídavě s bílky. Rozdělíme na polovinu a každou obarvíme dle přání (borůvky, gelové barvivo).…
Patrový se střapatou pivoňkou a lízátka
Potřebné ingredience
Red velvet, mascarpone, jahody
Vagon metra a nástupiště
Potřebné ingredience
Světlý korpus tvaroh šlehačka ovoce, vagon je z burizonové hmoty