Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Roštěnky po uhersku

Roštěnky po uhersku

Potřebné ingredience

Roštěná (nebo jiné hovězí maso), cibule, hladká mouka, olej (sádlo) brambory, zelené papriky, rajčatový protlak (případně kečup), mletá paprika, mletý pepř, sůl,

Postup přípravy

Do hrnce dáme rozehřát olej (sádlo), na tuk dáme nakrájenou cibulku a necháme jí zpěnit, potom k ní přisypeme mletou papriku a zamícháme (pozor na slápení, omáčka by potom byla…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Znojemský guláš

Znojemský guláš

Potřebné ingredience

Hovězí maso, slanina (špek), sádlo, cibule, kysané okurky, hladká mouka (nebo chlebová kůrka), sladká mletá paprika, kmín celý nebo drcený, sůl, rajčatový protlak (nebo kečup).

Postup přípravy

Slaninu (bez kůže) nakrájíme na malé stejné kousky a dáme rozpustit do hrnce, k rozpuštěné slanině dáme trochu sádla (pokud jste použili větší množství slaniny, tak dávat nemusíte…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš z hovězího masa

Segedínský guláš z hovězího masa

Potřebné ingredience

Hovězí maso, sádlo, máslo, cibule, česnek, kysané zelí, hladká mouka, sladká mletá paprika, kmín celý nebo drcený, sůl, smetana nebo mléko.

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme na jemno, maso na přibližně stejné kousky. V hrnci rozpustíme sádlo a dáme na něj zpěnit cibulku. Na cibulku nasypeme papriku a zamícháme (pozor na spálení, bylo…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Maso na houbách

Maso na houbách

Potřebné ingredience

Hovězí maso (může být i vepřové), sádlo, máslo, cibule, čerstvé houby nebo žampióny, sůl.

Postup přípravy

V hrnci rozpustit sádlo na něj dát najemno pokrájenou cibulku, ale jen maličkou, aby nepřetloukla chuť hub nebo se vůbec dávat nemusí. Když zesklovatí, tak přidat plátky masa,…

Zobrazit více...

Kategorie