Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
RAJSKÁ OMÁČKA   Z HOVĚZÍHO MASA

RAJSKÁ OMÁČKA Z HOVĚZÍHO MASA

Potřebné ingredience

1kg hovězí maso,2masox,2cibule,4rajský protlak malý,nové koření 9kuliček,tymián 1 lžíce,pepř celý 9 kuliček,bobkový list 3 ks větší,hladká mouka 50g,máslo 50g,olej,cukr a sůl.

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme spolu s 2 masoxy nejlépe v papinovém hrnci.(je to rychlejší)- 1 hodina.
Cibuli oloupeme nakrájíme najemno a orestujeme na oleji do zlatova.Po-té přidáme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU

HOVĚZÍ PEČENĚ PO CIKÁNSKU

Potřebné ingredience

400g zadního hovězího masa, 20g slaniny bez kůže, sůl, pepř, 50g sádla, 100 g cibule, 20g rajčatového protlaku, hladká mouka, 60g rajčat, 120g paprik, 60g sterilovaných okurek bez nálevu, 4g mleté sladké papriky

Postup přípravy

Maso protkneme slaninou, osolíme, opepříme a přidáme na cibulový základ, vzniklý zpěněním plátků cibule na 2/3 tuku. Pak přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou a dusíme pod…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
když Vám zbyde HOVĚZÍ NA ŠŤÁVĚ...

když Vám zbyde HOVĚZÍ NA ŠŤÁVĚ...

Potřebné ingredience

zbytek hovězího masa na štávě od oběda,steril.kapie,rýže,hrášek a tvrd.sýr.

Postup přípravy

do zapékací mísy vlijeme omáčku s pokrájeným masem,přidáme hrášek,kapii,uvařenou rýži basmati.zapečeme a máme výborné rizotko.ve finále posypeme sýrem.
dobrou chuť :-)

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
62 Gulášů

62 Gulášů

Potřebné ingredience

vše mořné

Postup přípravy

Obsah :

GULÁŠ Z HOVĚZÍHO MASA 3
PREZIDENTSKÝ GULÁŠ 4
PIVNÍ GULÁŠ 5
BAREVNÝ GULÁŠ 6
GULÁŠ Z HUB A PAPRIK 7
UHERSKÝ GULÁŠ SE ZELÍM 8
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ 9

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Gulášek trochu jinak

Gulášek trochu jinak

Potřebné ingredience

trocha obměna klasiky.-) 0,5kg hovězího zadního či vepřové plece,2cibule, 2papriky slovenské, 1 plechoovka žampionů, sůl, pepř, sladká paprika, kmín, sojovka na zahuštění amerika

Postup přípravy

Cibuli si osmahneme na tuku-krájela jsem na půlkolečka, maso nakrájíme na menšé kousky-kvůli dětem,zlehka osolíme, opepříme.Osmahneme spolu s kmínem, poté přidáme 2lžíce sladké…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Uzený jazyk se špenátem

Uzený jazyk se špenátem

Potřebné ingredience

Špenát, hl. mouka, máslo, šlehačka (mléko) Uzený jazyk Brambory uvarené ve slupce, dětská krupička, hrubá a polohrubá mouka, sůl

HOVĚZÍ MASO
TAŤKOVI ITALSKÉ  SÝROVÉ PTÁČKY...

TAŤKOVI ITALSKÉ SÝROVÉ PTÁČKY...

Potřebné ingredience

hovězí maso,cibule,uvařená vejce,plátky aidamu,anglická slanina,francouzská hořčice,sůl,pepř a boloňská hotová omáčka na špagety.

Postup přípravy

maso osolíme,opepříme,potřeme hořčicí,přidáme vajíčko,na každé maso plátek sýra,plátek anglické,zabalíme.
na cibulce ptáčky prudce opečeme,přidáme celou boloňskou omáčku…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s vychytávkou

Hovězí guláš s vychytávkou

Potřebné ingredience

sádlo,hovězí kližka, cibule, mletá paprika,sůl, chleba, majoránka, kůže ze slaniny, hovězí bujon a kečup(nemusí být).

Postup přípravy

V hrnci rozpálím sádlo, přidám nakrájenou cibuli, orestuji dozlatova. Stáhnu plamen a na cibuli hodím cca 1 lžíci papriky, zamíchám aby paprika pustila barvu (pozor - nespálit,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí roláda na zelenině

Hovězí roláda na zelenině

Potřebné ingredience

Hovězí zadní (kýta), hořčice, anglická slanina nebo šunka, vajíčka, hrášek, kukuřice, žampiony (čerstvé nebo sterilované), párky, sůl, pepř, koření dle vlastního vkusu (na divočinu, adžika, staročeské...), mrkev, jarní cibulka. Množství odhaduji až během vaření, takže nemůžu napsat přesně.

Postup přípravy

Z masa si nožem nachystáme větší plát, osolíme a opepříme z obou stran.
Z vajíček, hrášku, kukuřice a žampionů si umícháme smaženici.
Z jendé strany maso potřeme hořčicí,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Mrkvový guláš

Mrkvový guláš

Potřebné ingredience

2 lžíce oleje 1 kg hovězího masa 1 cibule 10 mrkví 2 lžíce hladké mouky 500 ml tmavého či světlého piva 1 kostka masoxu 3 bobkové listy 1 snítka tymiánu sůl, pepř a cukr

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 160 stupnů, olej rozpálíme v kastrolu a opečeme ze všech stran maso nakrájené na větší kousky, poté maso vyjmeme a v kastrolu opečeme cibuli (na větší…

Zobrazit více...

Kategorie