Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na Moravance

Kotlety na Moravance

Potřebné ingredience

4 kotelty, zel. směs Moravanka, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění.

Postup přípravy

Kotelty naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka osmahneme na oleji. Poté přidáme Moravanku, kterou si pokrájíme (okurky, cibulky) včetně nálevu, jen feferonku vyhodíme. Necháme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nakládaný bůček - pikantní záležitost

Nakládaný bůček - pikantní záležitost

Potřebné ingredience

1 kg bůčku, 5 bob. listů, 5 kul. pepře, 27 stroužků česneku, sůl, pepř, sladkou papriku, grilovací koření, kari, chilli, worchestrovou omáčku, hořčici.

Postup přípravy

Bůček vložíme do tlakového hrnce, přidáme 12 stroužků česneku, bob. listy a kul. pepře, dáme vařit cca na 45 min.

Mezitím si připravíme kašičku na potření: 15 stroužků…

Zobrazit více...

Kategorie